Er zijn veel manieren om uw bedrijf aan (potentiële) klanten te presenteren. In dit digitale tijdperk is uw website meestal het belangrijkste visitekaartje. Welk design past het beste om uw bedrijf zo goed mogelijk te presenteren? En welke functies moet uw website hebben om uw klanten aan te zetten tot het maken van contact of online aankopen te doen? Met ruim 15 jaar ervaring in webontwikkeling kunnen we uw wensen ongetwijfeld voor u realiseren!

Wat wilt u met de website gaan doen?

De bedoeling van een website is voor ieder bedrijf weer anders. Wilt u gewoon een informatieve website die puur als visitekaartje voor uw bedrijf dient? Of wilt u uw producten online gaan verkopen en wilt u dat wij een complete webshop voor u realiseren? Bij Sysweb is niks onmogelijk! We zijn dan ook ervaren met meerdere CMS pakketten waaronder WordPress, Joomla, Wix en Shopify. Ook programmeertalen als HTML, PHP en CSS zijn ons niet vreemd.

Welk pakket het meest voor uw website geschikt is zal tijdens het opstellen van een plan van eisen naar voren komen. Naast een goede website is ook een goede vindbaarheid een belangrijke factor om succesvol te worden, zie hiervoor het onderdeel SEO en marketing.

Omdat een de wensen en eisen voor elke website weer anders zijn, wil Sysweb altijd beginnen met een vrijblijvende kennismaking. We zullen samen een plan van aanpak op papier gaan zetten. Hierna zal er een offerte worden uitgebracht zodat u weet waar u aan toe bent voordat we beginnen met de web development, al dan niet gecombineerd met SEO en marketing. Klik hier om contact met ons op te nemen!

Na de realisatie geven we onze klanten altijd een cursus bij de oplevering zodat u leert hoe u de website zelf kunt beheren. Bijvoorbeeld hoe u artikelen en foto’s kunt toevoegen. Of in het geval van een webshop hoe u producten kunt aanpassen en bestellingen kunt beheren. Een goed begin is het halve werk en wij willen dat u na de oplevering probleemloos van start kunt met wat u zo graag wilt!

Weet u al wat voor website u wilt?

Hier vindt u de meest voorkomende soorten websites die wij voor onze klanten realiseren inclusief de vanaf prijzen. De daadwerkelijke prijs zal afhankelijk zijn van de ingeschatte tijd hiervoor. We maken de prijs vooraf aan u bekend in een offerte.

Informatieve website

Vanaf € 300

Uw bedrijf biedt ‘offline’ diensten aan, maar toch is een website enorm belangrijk. Het is namelijk het visitekaartje die het meest bekeken wordt. Als iemand van uw bedrijf hoort en hierin geïnteresseerd is, zal diegene eerst een op internet gaan zoeken om zich te verdiepen in welke diensten er worden aangeboden. Mocht dit overeenkomen met de wensen van deze potentiële klant, dan zal de bezoeker contact met u opnemen. Het is dus belangrijk een look & feel te bieden die goed uitstraalt welke diensten er worden aangeboden, met goede, nette en duidelijke tekst te omschrijven wat uw bedrijf doet en het opnemen van contact zo laagdrempelig mogelijk te maken.

Interactieve website

Vanaf € 450

Een interactieve website gaat verder dan een informatieve website. Bezoekers kunnen hier interactieve handelingen op doen, zoals bijvoorbeeld met elkaar in contact komen door middel van een forum of een chatbox, of nieuwsberichten lezen die uw bedrijf zelf maakt en publiceerd in een blog. U kunt het zo gek niet bedenken of het is op internet wel mogelijk. Geef dus altijd duidelijk aan welke functies de website moet hebben om te kunnen waar deze voor bedoeld is.

Webshop

Vanaf € 800

U wilt producten gaan verkopen en wil dat wij hiervoor een webshop realiseren. Bij een webshop is het belangrijk een betrouwbare uitstraling te hebben, te voldoen aan alle wettelijke verplichtingen, betaalmethodes goed in te richten en de producten goed neer te zetten qua indeling, foto’s en omschrijving. Klanten moeten er van overtuigd worden om iets te bestellen. Omdat de bedrijfsvoering bij een webshop volledig afhangt van online diensten, is SEO en marketing hierbij nog belangrijker. Wanneer u een webshop door ons laat bouwen adviseren we dan ook altijd om dit met onze diensten voor SEO en marketing te combineren. Klik hier voor meer informatie over onze diensten voor het bouwen van webshops.

Bent u klaar voor een website van hoge kwaliteit? Vraag dan nu een offerte aan!

Gaat het om een informatieve of interactieve website? Vul dan onderstaande formulier in. Klik hier als het om een webshop gaat.

    Type website

    Onder welk beheer wilt u de domeinnaam en website hosten?