SEO en marketing, wat houdt het in en waarom is het van cruciaal belang? Uw bedrijf is helemaal klaar voor het digitale tijdperk. De ICT is goed ingericht en de website is goed geoptimaliseerd voor de beste gebruikerservaring. Misschien is uw bedrijf ook al wel actief op sociale media.

Maar dan: u wilt zo veel mogelijk bezoekers, want elke bezoeker is een potentiële klant. Als de juiste bezoekers u niet weten te vinden zal een goede website geen voordeel voor u opleveren. Al dan niet gecombineerd met webontwikkeling kunnen wij uw website optimaliseren voor een zo goed mogelijke vindbaarheid (SEO). Daarnaast kunnen wij onze expertise inzetten om de juiste doelgroep te bereiken met online marketing!

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization en zorgt ervoor dat uw website zo goed mogelijk vindbaar is. Het is belangrijk om te weten op welke woorden mensen in zoekmachines zoals Google zoeken als ze op zoek zijn naar de diensten die uw bedrijf aanbiedt. Om het klantenbereik te vergroten is het van groot belang de website op basis van deze trefwoorden te optimaliseren zodat ze hoger in de zoekresultaten worden geplaatst. Zowel het uitzoeken als het optimaliseren hiervan kan Sysweb volledig voor u verzorgen. We kunnen zowel een reeds bestaande website optimaliseren, als onze diensten voor SEO combineren met onze diensten voor Webontwikkeling als we een nieuwe website voor uw bedrijf bouwen!

Marketing

Wat is de beste manier om snel online de juiste mensen te bereiken? Online marketing natuurlijk! Door de juiste doelgroep te bereiken kan een advertentiecampagne omzet opleveren en winstgevend worden gemaakt. Maar hoe bereikt uw bedrijf de juiste doelgroep? En wilt u op zoek naar uw klanten, of wilt u dat uw klanten op zoek gaan naar u?

Social media

Wie met de tijd meegaat weet dat social media tegenwoordig een belangrijk platform zijn om met potentiële klanten in contact te komen. Door regelmatig foto’s, filmpjes en teksten te posten zullen de volgers zien waar uw bedrijf mee actief is. Dat zal weer interesse bij de volgers opwekken om te kijken of u iets voor ze kunt betekenen of leiden tot waardevolle mond tot mond reclame. Maar hoe komt u aan de juiste volgers? En hoe kunt u uw website en/of producten aanprijzen bij potentiële klanten die u nog niet volgen?

Met social marketing toont u betaalde advertenties aan een bepaalde doelgroep. Social media weten precies waar bij een bepaald type de interesse ligt, en zal de advertentie zo veel mogelijk aan relevante personen worden tonen. Hierdoor is de kans het grootst dat ze ook tot de door u gewenste actie over zullen gaan. De stijl en tekst van de advertentie zijn hierbij van groot belang. Om te bepalen of een advertentie winstgevend is zullen de kosten en baten hiervan geanalyseerd moeten worden om te bepalen of een advertentie beter kan worden beëindigd of juist vaker getoond moet worden.

Met ruime ervaring in social marketing kan Sysweb u dit ingewikkelde proces volledig uit handen nemen. U blijft als klant de beslissingen maken. Het maken van de advertenties, het uitkiezen van de juiste doelgroepen en het analyseren van de cijfers hiervan doen wij voor u!

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en gaat een stap verder dan SEO. SEO is een goede manier om de vindbaarheid te vergroten, maar meer een oplossing voor de lange termijn.

De tegenhanger die al op korte termijn resultaat op levert is SEA. SEA is het tegen betaling bovenin de zoekresultaten worden gezet op een zoekterm naar keuze. Het mooie van SEA is dat u niet op zoek gaat naar uw klanten, maar dat uw klanten op zoek gaan naar u. Omdat u alleen betaald per bezoeker die daadwerkelijk op uw advertentie klikt zullen de bezoekers waar u voor betaald al enige vorm van interesse hebben. Hiermee is de kans aanzienlijk groter dat ze tot een door u gewenste actie overgaan.

Als u een webshop heeft kunt u ook voor Shopping advertenties kiezen. Een Shopping advertentie toont uw producten in een lijst met concurrerende producten. Hierdoor kan de klant voordat deze klikt al zien of u de beste prijs/kwaliteit verhouding kunt bieden.